ATAYURT OKULLARI 4. ve 8. SINIFLAR OKULA KABUL VE BURSLULUK SINAVI BAÞVURUSU 

Destek / Yemekhane

Atayurt Özel Okullarýnda yemekler, yemekhane katýnda bulunan mutfakta hazýrlanmakta olup,  servise kadar geçen her aþamada hijyenik koþullara son derece dikkat edilmektedir. Hijyenik koþullarýn saðlanmasý ve sürekliliðin devamý gýda mühendisi tarafýndan takip edilmektedir.
Yemek listeleri gýda mühendisi tarafýndan diyetisyen kontrolü ile her ay hazýrlanmaktadýr. Öðrencilerimizin yemek listeleri hazýrlanýrken kalori deðerleri dikkate alýnmaktadýr.

Yemek menüsü genellikle çorba, etli bir ana yemek, pilav/makarna veya börek ile içecek/meyve veya tatlýdan oluþmaktadýr. Yemeklerimiz çelik tabldotlarda sunulmakta olup sýcak servis yapýlmasýna özellikle dikkat edilmektedir. Ayrýca anasýnýfý ve 1. sýnýflar için servis çalýþanlarýmýzca yapýlmaktadýr.  Öðrencilerin yemeðe giriþ saatleri yönetim tarafýndan planlanmakta ve öðrencilerin rahat bir biçimde yemek yemeleri saðlanmaktadýr.

Öðretmenleriyle ayný ortamda yemek yiyen öðrencilerimizin yemekleri ne ölçüde tükettikleri, öðretmenleri tarafýndan kontrol edilmektedir. Öðrencilerin dengeli ve yeterli beslenmesine özen gösterilmektedir.

Pelin ÖZAYDIN

Gıda Teknikeri

Ferdi AK

Baş Aşçı

Mustafa İDİN

Aşcı Yrd.

Münevver ÜNAL

Yemekhane Personeli

Nazife KARAKAYA

Yemekhane Personeli

Nurhayat SÖBÜ

Yemekhane Personeli

Mehriye ALDEMİR

Yemekhane Personeli

Semra TAÅž

Yemekhane Personeli

Burcu ÇINAR

Yemekhane Personeli

Dilek ARIKAN

Yemekhane Personeli

Aynur MUTLU

Yemekhane Personeli

Meral BÜTÜN

Yemekhane Personeli

Müşerref KAŞIK

Yemekhane Personeli